Darrers articles a Lluita
 "Xarlotades intel.ligents"
 "Amanda i Marina, el neguit insubornable"
 "Els bisbes, que diguin missa"


 [+] Accedir a la revista

 Properes activitats
 data: 15/02/2022
 acte: Dia d'Acció Globlal contra la guerra a Irac
 hora: 12:00
 lloc: Girona

 data: 15/02/2022
 acte: Dia d'Acció Globlal contra la guerra a Irac
 hora: 17:00
 lloc: Barcelona

 data: 15/02/2022
 acte: Dia d'Acció Globlal contra la guerra a Irac
 hora: 17:00
 lloc: Lleida


 [+] Agenda del mes


Cerca a la web
AC 95037 - 08080 Barcelona  
AC 11 - 46080 València  
psan@psan.net  

10 de febrer del 2003
Es commemora el dia de combatent català
El passat cap de setmana del 25 i 26 de gener, es varen realitzar diverses activitats en commemoració del Dia del Combatent Català, diada que recorda l’assassinat del militant independentista Martí Marcó en mans de la policia espanyola el 26 de gener del 1979.

Més informació


La policia espanyola carrega contra els manifestants anti transvasament
> Els manifestants volien denunciar el Pla Hidrològic davant del ministre espanyol Josep Piqué
El matí del dissabte 11 de gener, prop de 500 persones convocades per la Plataforma en Defensa de l'Ebre varen rebre amb quilos de sal la caravana electoral del ministre espanyol Josep Piqué. Mentre el concentrats realitzaven crits de “Feixistes, transvasistes”, “Més vergonya i menys policia” o “Els lladres són a dins”, grups de militants del PP van dedicar-se a increpar-los fins que la policia espanyola va carregar contra les persones que duien una pancarta que exigia l'absolució per al jove Josep Sabaté, imputat per un presumpte delicte d'agressió al delegat del govern a l'Ebre, Francesc Sancho.

Més informacióJa podeu consultar el número 228 de Lluita
Ja es troba a la web el número 228 de la revista Lluita que duu el dossier titulat "Economia i construcció nacional". D'aquest dossier, hem destacat l'article de Francesc de Salem "El dorsal espanyol contra l'Arc Mediterrani". A més, podeu consultar l'entrevista a Antoni Estevan, de la Fundació per una Nova Cultura de l'Aigua, i l'editorial "Els Bisbes, que diguin missa". A l'edició en paper d'aquest número, trobareu la crònica del darrer Aplec del Puig, una entrevista a Pere Garriga, membre de l'AMEI i el debat Corona d'Aragó versus Països Catalans, a càrrec de Lluís Guia i Núria Cadenas.


El PSAN fa la seva Assemblea Nacional
> S’acorda continuar la línia d’enfortiment del PSAN, i impulsar l’articulació d’un discurs independentista sobre immigració i autodeterminació i sobre la lleialtat lingüística i nacional
El Partit Socialista d’Alliberament Nacional dels Països Catalans (PSAN) ha realitzat els dies 14 i 15 de desembre la seva Assemblea Nacional. Aquesta reunió anual té com a funció fer balanç de l’any en curs i, sobretot, fer les programacions referents a economia, comunicació (revista Lluita i Internet), política i organització per a l’any vinent.

Més informacióPrimera enquesta nacional per a col.laboradors i col.laboradores del PSAN
Des de fa temps, el PSAN està impulsant la xarxa de col·laboradors arreu del país amb l’objectiu de potenciar especialment l’agitació i l’esperit d’organització entre l’anomenat independentisme sociològic. Ara, potser ja és hora de bastir a aquesta xarxa de noves i millors eines i planificar d’una manera més acurada l’activitat a realitzar. Per aquest motiu, hem preparat aquesta primera enquesta nacional per als i les col·laboradores del PSAN i per aquells i aquelles que vulgueu participar-hi a partir d’avui. És molt important que hi participis. Realitzar l'enquesta